logo payoff
Beurzen

SMIMO Senior: De veteraan uitpakker

Poleco 2hand depackaging machine gold medal

In de wereld van recyclingmachines zijn betrouwbaarheid en ervaring essentieel. Maak kennis met SMIMO Senior, ook wel "Grandpa Mo" genoemd, een professionele uitpakmachine met meer dan 7 jaar ervaring in het omzetten van afval in waardevolle grondstoffen, zoals diervoeder en biogas.

Hoewel nieuwere modellen misschien de nieuwste gadgets hebben, draagt ​​Mo de trots van talloze klussen die goed zijn gedaan, de sporen van slijtage die voortkomen uit een leven lang gebruik en de betrouwbaarheid die alleen een echte klassieker kan bieden.
 

BEWEZEN PRESTATIES

Sinds dag één pakt SMIMO Senior de zwaarste klussen aan, van voedselverspilling tot industriële verpakkingen, en bewijst dat echte waarde schuilt in machines die de tand des tijds doorstaan. Met elke uitpakking en sortering heeft hij tonnen afval van supermarkten en restaurants gered, wat de kernprincipes van een circulaire economie belichaamt. In feite heeft deze uitpakmachine de afgelopen 7 jaar gemiddeld 84 miljoen kilo* voedselafval gerecycled, wat de impact op het milieu aanzienlijk heeft verminderd.
 

GERENOVEERD VOOR NIEUWE UITDAGINGEN

Nu, na een grondige renovatie, is Mo klaar voor nieuwe uitdagingen. Zijn geüpgradede onderdelen, frisse roestvrijstalen buitenkant en opnieuw gekalibreerde systemen zorgen ervoor dat hij weer aan het werk kan. Door Mo te renoveren, wordt niet alleen zijn levensduur verlengd, maar wordt ook bespaard op nieuw materiaalgebruik, waardoor de behoefte aan nieuwe bronnen wordt verminderd, terwijl de topkwaliteit en prestaties behouden blijven.
 

BUDGETVRIENDELIJKE MACHINE

Een van de beste dingen aan SMIMO Senior is dat hij als gereviseerde tweedehands machine topprestaties biedt voor een fractie van de kosten van een nieuwe unit. Dit betekent dat je de betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie van een machine met jarenlange ervaring krijgt, maar voor een prijs die in bijna elk budget past. SMIMO Senior bewijst dat duurzame oplossingen niet duur hoeven te zijn, waardoor hij de perfecte keuze is voor bedrijven die afval efficiënt willen verwerken zonder in te leveren op kwaliteit.
 

ERVARING ONTMOET DUURZAAMHEID

SMIMO Senior is een bewijs van Smicons toewijding aan duurzame oplossingen. Zijn nalatenschap gaat niet alleen over levensduur, maar ook over aanpassen en evolueren met elke uitdaging. Mo is klaar om zijn missie voort te zetten om afval om te zetten in grondstoffen, en hij is op zoek naar een nieuwe partner die waarde hecht aan ervaring, betrouwbaarheid en toewijding aan een groenere toekomst.

Direct beschikbaar. Klaar om de nalatenschap voort te zetten.

Ga met SMIMO Senior mee op zijn reis naar duurzaamheid. #SmiconSustainable

*geschat

Deel deze pagina