logo payoff
Redactioneel

Nieuwe samenwerking met Krozmet om de Poolse recyclingindustrie te versterken

groepsfoto krozmet

Vandaag mogen we onze nieuwe distributie samenwerking aankondigen. Krozmet gaat Smicon machines in Polen distribueren.  Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze inspanningen om onze markt uit te breiden met lokale aanbieders en duurzame oplossingen voor afvalverwerking in Polen te promoten.

Krozmet heeft 15 jaar ervaring in de recyclingindustrie en is gespecialiseerd in de verwerking van gemeentelijk afval (MSW), Refuse-Derived Fuel (RDF), bouwmaterialen en mechanische materialen. In de afgelopen drie jaar hebben ze hun reputatie als betrouwbare leverancier van kant-en-klare oplossingen, waaronder invoertransportmachines en transportbanden, verstevigd, in samenwerking met industriegiganten als Bollegraaf.

"Veiligheid vormt de kern van onze activiteiten en zorgt ervoor dat onze machines ervoor zorgen dat mensen veilig kunnen werken. In een bredere context streven we ernaar om van de aarde een veiligere plek te maken voor toekomstige generaties. Dit partnerschap is een logische match, omdat we er allebei naar streven bij te dragen aan de circulaire economie, voor een schonere toekomst."  Tomasz, Salesmanager Recycling

Deze samenwerking sluit perfect aan bij de focus van Smicon op kwaliteit en duurzaamheid. Krozmet's klantgerichte aanpak en toewijding aan veiligheid resoneren met de waarden van Smicon, met als doel de best mogelijke oplossingen voor afvalbeheer te leveren en tegelijkertijd een schoner milieu te bevorderen.

krozmet bezoek

Marktinzichten

De recente politieke veranderingen in Polen hebben een gunstiger klimaat voor duurzame projecten gecreëerd. De progressieve houding van de nieuwe regering heeft kansen gecreëerd voor lokale en buitenlandse bedrijven om te investeren en subsidies te ontvangen voor milieuvriendelijke initiatieven. Deze verschuiving heeft geleid tot een grotere vraag naar automatisering in het afvalbeheer, omdat de industrie een tekort aan geschoolde arbeidskrachten aanpakt.

"We zijn getuige van een toenemende vraag naar recycling van voedselafval op de Poolse markt", legt Tomasz uit.

krozmet bezoek 2

Internationale biogasinstallaties zijn op zoek naar schonere grondstoffen voor hun productieprocessen. Deze samenwerking met Smicon positioneert ons in de voorhoede van deze groeiende markt, door het leveren van topproducten en uitzonderlijke service. 

Krozmets toewijding aan innovatieve oplossingen wordt benadrukt door een van hun meest trotse projecten: de creatie van drijvende transportbanden voor het reinigen van rivieren. Hun focus op oplossingen voor afvalrecycling de afgelopen jaren onderstreept hun toewijding aan duurzaamheid.

"Met onze expertise in maatwerkprojecten en productie, gecombineerd met de hoogwaardige machinebouw en turn-key installaties van Smicon, kunnen we de beste op maat gemaakte oplossingen leveren. We kijken uit naar een langdurige samenwerking met Smicon, die innovatie en duurzaamheid in de afvalbeheerindustrie stimuleert," voegt Tomasz toe.

krozmet

 

groepsfoto krozmet
Smicon met distributeurs Krozmet en Ambisort tijdens onze trainingsdag. 

 

Deel deze pagina